Jump to content
Sign in to follow this  
MickCasanova

[SOLVED] Filters not working.

Recommended Posts

In the latest version of Tray Importer 1.10.8.0, the selection filters aren't working properly. If I uncheck Households, Lots, or Rooms, everything disappears. In simpler terms, unless all are checked, nothing shows up. Deselecting anything makes everything disappear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just upgraded to v. 10.8 

I can only see items when "all" is selected. If one or two are deselected. Nothing is displayed. 

If "all"or all three are selected, All households AND lots AND rooms are displayed. 

The 3 buttons on the right, ALL , MINE and OTHERS seem to work OK but only if "ALL" on the left is selected.

 

Please help.

Regards, Arnold. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use Privacy Policy